Bredense carnaval driedaagse voorgesteld.

Comments (0) actualiteit

Woensdag 10 april 2019 vond in Café De Puinhoop, de persvoorstelling plaats voor de komende carnavalstoet van 20 april 2019.
Werner Anseeuw gaf, nadat de jeugdprinses Lizzy door het Bredens carnaval comité werd gehuldigd, een uiteenzetting van de komende Bredene carnaval driedaagse tijdens het Paasweekend. Het begint op vrijdag 19 april met een bezoek aan Woonzorgcentrum Jacky Maes gevolgd door een kroegentocht. Vanaf 19.11 uur begint dan het openingseest in De Puinhoop. Zaterdag is er dan de stoet met een 30-tal groepen uit heel Vlaanderen. Vanuit Oostende komen er een viertal groepen die niet konden stappen in de stoet van Oostende omdat deze werd afgelast door het slechte weer. Ook werden 4 groepen bewust door Werner geweigerd tot deelname aan de stoet van Bredene en dit volgens de organisatie om problemen te verwijden. Zondag wordt het carnavalweekend afgesloten met een ontbijt voor de vrijwilligers.

Ook de nieuwe schepen voor toerisme en dus ook de carnavalstoet was aanwezig en overhandigde reeds de gemeentesleutel aan de aanwezige jeugdprinses 2019 van Bredene. De stoet krijgt dit jaar 7500 euro van de gemeente als subsidie voor de stoet die een mooie reclame is voor de gemeente en de plaatselijke horeca.

Tot slot werden ook de sponsors bedankt. De persvoorstelling werd afgesloten met een glaasje en een hapje.

Foto’s van de persvoorstelling vindt je op de facebookpagina van Bredene-Breed, Klik hier voor deze foto’s.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 4Woh8a to the field below: