Bredene klaar voor de paasvakantie

Comments (0) actualiteit

De weersverwachtingen zijn de kust gunstig gezind. De temperaturen stijgen net zoals het toeristisch aanbod in Bredene dat elk jaar ruimer wordt. Er worden de volgende dagen dan ook heel wat toeristen verwacht aan de kust en in het bijzonder in Bredene.

De feestelijke opener is de Paasfoor, op de parking over het MEC Staf Versluys. Ook de gegidste wandelingen starten terug. Vanaf heden is er elke zondag een wandeling voorzien, in organisatie van de gemeentelijke dienst toerisme. De populaire zeewier- en kruidenwandeling met Seaweedchef Donald Deschagt staat op zaterdag 20 april op het programma. De jeugddienst zorgt ook voor een gevarieerd programma. Ze organiseren diverse workshops en er zijn twee filmvoorstellingen. De vakantie sluiten ze af met een Paasevenement in het Vicognepark. Op zaterdag 20 april trekt de laatste en misschien wel mooiste carnavalsstoet door Bredene. Er wordt gestart op het symbolische tijdstip van om 14u11 aan de Breendonklaan en de stoet wordt ontbonden aan het MEC Staf Versluys, waar er een “spekkenworp” plaatsvindt.

Meer info? www.uitinbredene.be


Foto : via Google zoekmachine : http://schoolvakantiesnederland.com/schoolvakanties-2019/paasvakantie-2019/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string KtqMB0 to the field below: