Kandidaat voor de nieuwe cultuurraad ?

Comments (0) actualiteit

Bij de start van een nieuwe legislatuur wordt ook de culturele raad opnieuw samengesteld. Hiervoor is het gemeentebestuur op zoek naar enthousiaste Bredenaars. De culturele raad is een wettelijk voorgeschreven adviesorgaan inzake alle culturele materies waarover de gemeente beslist. In de culturele raad zijn alle erkende socio-culturele verenigingen vertegenwoordigd. Ook de Bredense culturele organisaties en geïnteresseerde burgers zijn vertegenwoordigd in de algemene vergadering. Deze raad moet opnieuw worden samengesteld voor de komende zes jaar.
Alle geïnteresseerde burgers en/of deskundigen kunnen zich hiervoor opgeven aan de hand van een brief, met korte motivatie van de kandidatuur, gericht aan het gemeentebestuur, dienst cultuur, Centrumplein 1 te Bredene. Kandidaturen moeten ons bereiken vóór woensdag 10 april a.s.

Meer weten? cultuur@bredene.be – Tel.: 059/56.19.66

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string GO04QZ to the field below: