Eco-burner wint Heureka! Award

Comments (0) actualiteit

Met de Heureka!Award wil de Horecabeurs Bredene nieuwe, innovatieve en originele producten of diensten in de horecasector in de kijker zetten. Tijdens de voorbije Horecabeurs werd de winnaar van Heureka! Award 2019 bekendgemaakt.

Uit de 23 inschrijvingen werden vijf producten genomineerd door een professionele vakjury. De 4-koppige jury bestond uit: Mieke Masyn (bladmanager FoodServices),
Yves Van Moorter (provinciale voorzitter Horeca West-Vlaanderen), Piet Desmyter (hoofdredacteur Evolution Media Group), Stefaan Van Laere (hoofdredacteur Horeca Magazine).

Zij nomineerden onderstaande producten:

Chic – Perla collectie
Lutosa – Gecoate Belgische frieten met schil
Lumea – Eco-burner µ
Drinks52 – Cucumis frisdrank
Duni Benelux – 100% composteerbare placemats en sacchetto’s

Uit deze 5 genomineerden kwam uiteindelijk de Eco-burner van Lumea als winnaar uit de bus. Deze burner is ontworpen om de perfecte vervanging te zijn voor gels en brandpasta. Ze geeft meer controle en veroorzaakt minder verspilling. Aangezien de eco-burner bij kantelen uitgaat, niet morst, koel aanvoelt (ook tijdens het gebruik), uitschakelt wanneer er zich geen water meer in de pan bevindt, is het niet alleen groener en schoner, maar ook veiliger. Het aspect veiligheid en ecologie gaf bij de jury de doorslag. Minder verspilling en duurzaamheid zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving!

Naast de award ontving de winnaar ook een weekendje Roompot in vakantiepark Breeduyn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 0h7j6J to the field below: