Zwerfkattencampagne 2019

Comments (1) actualiteit

In kader van de zwerfkattencampagne 2019 wordt aan de Bredense dierenartsen beurtelings de opdracht gegund voor de behandeling van de zwerfkatten. Vorig jaar werden zo een zestigtal katten behandeld. Het actieplan “zwerfkatten” van het Bredens gemeentebestuur ligt door de verschillende acties die hierin zijn opgenomen volledig in de lijn met de recentste richtlijnen hierover van de Vlaams minister bevoegd voor dierenwelzijn.

One Response to Zwerfkattencampagne 2019

  1. therese vanneste schreef:

    Ik weet dat een dierenarts in Bredene slechts 5 katten van de 56 heeft gekregen .Van beurtrol gesproken !Ik stel deze vraag aan de directeur en de schepen en in de volgende gemeenteraad.Ik weet ook dat de verplichte voedselbedeling voor mensen die zorgen voor de door gemeente gesteriliseerde zwervertjes,enkel op 1 plaats gebeurt:Ze krijgen wekelijks 2 zakjes van nog geen 2 kg van de aldi ( 2euro).Ik vroeg om een bedelingsplan op te stellen voor alle 56 katten ,waaronder ook deze van Blutsydedomein (26 katten gesteriliseerd).Ook hokjes worden niet overal geplaatst:bij mijn weten slechts 2:in Dorpstraat en Blutsydedomein(dan nog op drukke plaats ,waar de katten niet komen ).WAAROM DOEN ZE GEEN BEROEP OP DESKUNDIGEN ZOALS IK ?Met twee weet je toch meer dan alleen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string r1yqLE to the field below: