Kinderkunstwedstrijd 2019

Comments (0) actualiteit

De kinderkunstwedstrijd “Bredense schoolkinderen maken beeldende kunst” wordt ook dit jaar georganiseerd, dit voor alle leerlingen vanaf de eerste kleuterklas tot en met het tweede middelbaar die naar school gaan in een Bredense onderwijsinstelling.
Voor alle deelnemers werd het thema ‘Vrienden – Vrienden van de Bib’ gekozen naar analogie met de jeugdboekenweek. de jurering van de kunstwerken vindt plaats in het MEC Staf Versluys op woensdag 13 maart 2019 door de leden van het kunstenbeleid en gast-juryleden Mieke Drossaert en Vincent Van Kieldonck. De prijsuitreiking vindt plaats in het MEC Staf Versluys op woensdag 20 maart 2019 vanaf 16.00 uur. Met de werken wordt vervolgens een tentoonstelling opgebouwd in het MEC Staf Versluys die loopt van woensdag 20 maart 2019 tot en met zaterdag 30 maart 2019 Nieuw dit jaar is dat er ook een prijs zal worden uitgereikt door een kinderjury.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 1j8KzY to the field below: