Kaas- en wijnavond bruisend Bredene

Comments (0) actualiteit

5de Kaas- en wijnavond ten voordele van gratis kinderactiviteit Playday, Paelsteenveld 13 juli 2019.

Bruisend Bredene en Vief Bredene organiseren voor de vijfde maal een kaas- en wijnavond op zaterdag 30 maart 2019 in zaal Cruysduyne, Hendrik Consciencelaan 7, Bredene Duinen.

Om 18.30 uur starten we met het aperitief en om 19.30 uur kan u aanschuiven aan de uitgebreide kaastafel à volonté aangeboden door kaashandel Delannoye van Wenduine. Wie geen kaas lust kan een breugelschotel verkrijgen.

Naast de kazen zijn er ook verschillende wijnen te verkrijgen, zowel witte als rode wijnen. Ook diverse bieren en frisdranken zijn aan democratische prijzen te bekomen. Na het eten kan u deelnemen aan de tombola waarbij u verschillende mooie prijzen kunt winnen.zowel witte als rode.
Inschrijven kan tot 23 maart 2019 en dit door het juiste bedrag over te schrijven op het rekeningnummer Bruisend Bredene : BE96 9730 7677 2605. Graag naam en aantal personen en gewenste combinatie in memo te vermelden. De plaatsen zijn beperkt en de volgorde van inschrijving telt dus.

De prijs van de kaasschotel en het aperitief is 17.00 euro p.p, kinderen jonger dan 12 jaar betalen 10.00 euro p.p. De breugelschotel kost 15.00 euro p.p.

Meer info : Bruisend Bredene : Kris Costenoble 0496/75.68.47
Vief Bredene : Norbert Bentein 059/32.50.50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string dUamd0 to the field below: