Fotoclub ObjektiV stelt tentoon

Comments (0) actualiteit

Voor de leden van Fotoclub ObjektiV zijn de laatste maanden van het jaar en de eerste van het nieuwe jaar altijd een zeer drukke periode. Sedert enkele jaren geeft de club, nu met 14 leden, in het najaar een mooie fotokalender uit waarvan de verkoop de club van de nodige financiën voorziet.

En in het voorjaar streven ze er jaarlijks naar om een FOTO-EXPO te organiseren, waar de leden er hun beste werken over de meest diverse onderwerpen presenteren. De thema’s en de stijlen zijn zeer uiteenlopend, waardoor de expo bijzonder dynamisch en boeiend overkomt. Met deze editie van de tentoonstelling is fotoclub ObjektiV niet aan zijn proefstuk toe. Reeds voor de tiende maal wordt er een FOTO-EXPO opgezet, tot in 2015 telkens in het VC De Fakkel, nu dus voor de 4e maal in het Bredense gemeentehuis.

Wie interesse heeft om lid te worden kan terecht op www.objektiv.be of info@objektiv.be. Voor nieuws en foto’s, bezoek de Facebookpagina http://facebook.com/fotoclub.objektiv.1

De Expo loopt nog tot en met 2 maart 2019 en is gratis te bezoeken tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string bN4pW1 to the field below: