Cursus: starten met de tablet

Comments (0) actualiteit

Op donderdag 7 februari 2019 start een nieuwe tabletcursus in het Sociaal Huis. Ben je een absolute beginner? Kom dan naar deze cursus!

Alles wordt stap voor stap uitgelegd op jouw tempo. Je kan een tablet van de school gebruiken of je eigen toestel meebrengen.De cursus gaat door elke donderdagvoormiddag van 9.00 uur tot 12.00 uur. De lessen zijn gratis. Je betaalt enkel het lesmateriaal.

Er zijn nog een paar plaatsjes vrij. Mensen die interesse hebben, kunnen zich best aanmelden bij Open School. Voor meer info en/of inschrijving kunt u terecht bij Open School, Christinastraat 113 te 8400 Oostende T 059/80.18.83, oostende@open-school.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string K0Hb7V to the field below: