Klinken op het nieuwe jaar

Comments (0) actualiteit

Op zaterdag 5 januari 2019 is er de traditionele Nieuwjaarsdrink, dit keer zonder kerstboomverbranding. Bredene profileert zich als milieuvriendelijke en vooruitstrevende gemeente en een kerstboomverbranding, hoe gezellig deze ook mag zijn, is bijzonder milieuvervuilend. Uiteraard wordt er voorzien in waardige alternatieven. Zo komt er een steltenact ‘night colors’, de winterwonderslee waarbij men voortgetrokken wordt door “rendieren”, en een winterstudio. De genomen foto krijgt men onmiddellijk mee naar huis.

Voor de kleinsten is er ook nog rand-animatie zoals grime en ballonplooien. Traditioneel worden er opnieuw vis en frietjes uitgedeeld aan de bezoekers. Voor de kinderen zijn er churros. Tijdens dit event kunnen ook de winnaars van de acties “Eindejaarsverlichting” en “De warmste kerstetalage” hun prijzen ophalen.

Programma:
•16 tot 20 uur : Gratis churros voor alle kinderen
•16 tot 20 uur : Gratis grime, glittertatoos en ballonplooien
•18 tot 20 uur : Oostendse visbakkers : Gratis gebakken vis
•18 tot 20 uur : Gratis portie frietjes
•Tussen 19 en 19u30 : Afhaling prijzen eindejaarsverlichting en warmste Kerstetalage
•16-20 uur : Winterstudio: Laat je hier fotograferen in een winterse sfeer
•16u – 17u en 18u : Mobiele acts: Winterwonderslee
•18u en 19u45 : Night colors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 1LtlEG to the field below: