Horecabeurs Bredene presenteert: Heureka! Award

Comments (0) actualiteit

Voor de Heureka! Award wordt gezocht naar nieuwe, innovatieve en originele producten en/of diensten in de horecasector. Uit de inschrijvingen worden 5 producten/diensten genomineerd door een professionele vakjury. De genomineerden worden uitgenodigd op de openingsreceptie van de Horecabeurs Bredene op 27 februari 2019 waar de award met bijhorende media-aandacht zal uitgereikt worden. De genomineerde producten worden bovendien stevig in de spotlight gezet tijdens de beurs zelf.

Horecabeurs Bredene is een vakbeurs voor professionals en vindt plaats in het MEC Staf Versluys van 25 februari 2019 t.e.m. 28 februari 2019. 170 exposanten stellen er hun producten voor. Er worden om en bij de 7.500 professionele bezoekers verwacht.

Meer info: www.horecabeurs.be of 059 56 19 60.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string zBC6ld to the field below: