Kunstfotograaf Sabin Nijs stelt tentoon in het MEC Staf Versluys.

Comments (0) actualiteit

Kunstfotograaf Sabin sluit ons cultureel jaar af met zijn opmerkelijke artistieke portretfotografie. Foto Sabin benadert met zijn fotografie de mens en vooral ‘Eva’ in al haar vormen en ware schoonheid. Zijn werken dagen je uit om je eigen verbeelding aan het werk te zetten. De kracht van zijn beeldtaal, geput uit de schilderkunst en het aftasten van de mogelijkheden in de fotografie, geven zijn werken tegelijkertijd een moderne en tijdloze lading.

Zijn, op het eerste zicht soms confronterende werken, geven de kijker een beetje het gevoel een voyeur te zijn. Maar door zijn subtiel gebruik van clair-obscur verhult en onthult hij geleidelijk de ziel met onderhuidse tederheid en ruwe eerlijkheid tegelijkertijd. Het resultaat is een intieme en veelzijdige reeks beelden waarvan de expressie releveert en de geborgenheid emotioneert. Zijn artistieke foto’s zijn sprekend, gevoelig, maar ook speels en mysterieus.

De Foto-expo is gratis te bezoeken tijdens de openingsuren van het MEC Staf Versluys en loopt van 15 december 2018 tot 12 januari 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string zIqVYC to the field below: