Fotografieclub “Iso 8450” organiseert fotowedstrijd “KERSTFEEST in BREDENE”

Comments (0) actualiteit

De recent opgerichte Bredense fotografieclub ISO 8450 pakt uit met een eerste activiteit naar het brede publiek toe. De socio-culturele vereniging organiseert immers een fotowedstrijd met als thema “Kerstsfeer in Bredene”.

Iedereen kan deelnemen, zowel Bredenaars als niet-Bredenaars, en de deelname is gratis. Wel moeten de foto’s genomen zijn in Bredene en de kerstsfeer van het eindejaar weergeven. Maximaal mogen er drie digitale foto’s als jpg-bestanden in hoge resolutie worden opgeladen naar het e-mailadres kerstsfeer@iso8450.be, het liefst via WeTransfer.

Samen met de foto’s vermeld je waar deze precies zijn genomen en laat je je naam en voornaam kennen, zodat de organisatoren later met je contact kunnen opnemen. De foto’s mogen softwarematig bewerkt zijn.

Uiterste datum van inzending is vrijdag 28 december 2018 om middernacht. Er is één prijs voorzien, m.n. de winnende foto ingekaderd en op groot formaat afgedrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 9gaMue to the field below: