Caravans gekraakt op camping Kerlinga

Comments (2) actualiteit

De laatste weken zijn op de Bredense camping Kerlinga enkele caravans gekraakt. Hierbij gingen de krakers nogal driest te werk. Het betreft caravans achteraan de camping, tegen het recreatiegebied Grasduinen, ver buiten het zicht. Feit is wel de de uitbater van de camping de krakers niet veel in weg hebben gelegd. Zij konden zonder problemen via Grasduinen ongemerkt de camping op er is geen degelijke afsluiting voorzien tussen Grasduinen en de camping.

De krakers braken in eeneen paar caravans waarvan de ingang achteraanwas gericht naar de omheining. Tijdens hun gekraakt verblijf waren ze niet echt proper te noemen. Bovendien werd de volledige aanwezige voorraad uit de koelkast en diepvries naar binnen gespeeld. Bij het verlaten na hun illegaal verblijf namen ze alles mee wat wat waarde had en werden de caravans als een heus stort achtergelaten.

De eigenaars dienen klacht in bij de politie en ook het gemeentebestuur werd op de hoogte gebracht door de gedupeerde. Het gemmenetbestuur kan eigenlijk niets doen tegen deze kraken omdat de caravans zich op privéterrein bevinden. Het enige dat het gemeentebestuur kan doen is de eigenaar van de camping aanmanen de veiligheid van hun kampeerders te garanderen er vragen om de toegang tot de camping langs Grasduinen te beveiligen.

Vrije toegang tussen Grasduinen en Camping Kerlinga

Gedupeerd eigenaar van een gekraakte carnavan Steven Corthals

2 Responses to Caravans gekraakt op camping Kerlinga

  1. Francoise schreef:

    De uitbaters doen geregeld Kontrole van de camping met de fiets zelfs in de donker en een poortje zou de vandalen niet tegenhouden je mag de andere campings bekijken draad doorgeknipt of bijeengepraat om door te gaan en de deurtjes van 1m hoog zal geen vandaal tegen houden

  2. Pieters schreef:

    Wel straf dat de campinguitbater de toegang achteraan naar Grasduinen moet beveiligen. Het gemeentebestuur van Bredene zet nochtans zelf de toegang langs Park Costa langs Geasduinen en K Astridlaan wagenwijd open. Hier mag men wel spreken van een serieus lachertje !!! Waar is het verschil ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string d4LQVc to the field below: