Bereikbaarheid handelaars Brico Cross

Comments (0) actualiteit

Volgende handelaars blijven bereikbaar voor hun klanten op zaterdag 29 december 2018

Dienstencentrum BOD en Kringwinkel:
Er wordt een parkeerzone van max. 30 minuten ingevoerd langsheen de westzijde van het woonzorgcentrum Jacky Maes. Deze zone kan met de auto worden bereikt via de reguliere toegang van het woonzorgcentrum.

Bakkerij Deschacht en slagerij Dumalin:
Beide handelaars blijven bereikbaar via de Schoollaan. Om de parkeergelegenheid in de Schoollaan tijdelijk uit te breiden werd het permanent parkeerverbod aan de zijde van de bakker opgeheven en vervangen door een parkeerzone van max. 30 minuten.

Dierenartsenpraktijk De Duinen:
Klanten voor de dierenartsenpraktijk parkeren hun voertuig best in de nabije omgeving en kunnen zich dan te voet naar de praktijk begeven. De ingang van de praktijk bevindt zich slechts op een 30-tal meter van het kruispunt Duinenstraat/Beukenlaan. Klanten die toch met hun voertuig tot aan de ingang van de praktijk moeten geraken doen dit best vanaf het kruispunt met de Beukenlaan en dit in samenspraak met de mensen van de lokale politie die het kruispunt zullen bemannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string CuaOYp to the field below: