3 topvoorstellingen in MEC Staf Versluys

Comments (0) actualiteit

Cultuur beleven en dus genieten van tal van voorstellingen kan in het voorjaar van 2019 uiteraard opnieuw in het MEC Staf Versluys.

Axel Daeseleire & Hans Van Cauwenberghe
237 redenen om door te gaan
Op 18 januari is er de voorstelling ‘237 redenen om door te gaan’. Axel en Hans hebben dringend de behoefte om de balans op te maken. Waar staan ze in hun leven? Hoe lang hebben ze nog? En welke plaatjes moeten er gedraaid worden op hun allerlaatste feestje? Om een antwoord te geven op die vragen leggen Axel en Hans elkaar het vuur aan de schenen! (tickets kosten 15 EUR in vvk).

Jan De Wilde
HéHé! Wat een Jan !
Kleinkunsticoon Jan De Wilde komt op vrijdag 1 februari naar Bredene. Met het beste wat hij ooit op plaat zette én met verborgen parels uit de diepste krochten van zijn eigen repertorium staat Jan De Wilde ‘ongegeneerd’ op het podium. Een verrassing voor het publiek, en nog meer voor Jan en zijn muzikanten zelf. Een hartverwarmend concert. (tickets kosten 16 EUR in vvk).

Jasper Steverlinck – UITVERKOCHT
Night Prayer
Jasper Steverlinck is eindelijk waar hij moet zijn… bij de essentie! Geen
technologische snufjes of nodeloze drukdoenerij. Zelfs geen modieus beatje links of rechts. Op ‘Night Prayer’ draait het uitsluitend om songwriting in de puurste, meest directe vorm. Op 15 februari brengt hij zijn nieuwe plaat mee naar een UITVERKOCHTE zaal in het MEC Staf Versluys!

Jazz in the box
Komend voorjaar staat een nieuwe editie van ‘Jazz in the box’ op het programma. Vanaf 7 maart zijn wekelijks achtereenvolgens Zsa Zsa Zu, Bram Weijters Quartet en Rebirth Collective te gast in het MEC Staf Versluys. Tickets zijn nu reeds beschikbaar via www.stafversluyscentrum.be

Het volledige programma voor de maanden januari 2019 en februari 2019 in het MEC Staf Versluys vind je hier : PROG_jan-feb19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string SQiyRk to the field below: