Uitbreiding abonnement OBI4wan

Comments (0) actualiteit

Sociale media is een communicatieplatform waar het gemeentebestuur momenteel nog te weinig aanwezig is. Het ontwerp van een sociale mediabeleid zit momenteel in de laatste fase en wordt binnenkort aan het college voorgelegd. Het gemeentebestuur is echter wel reeds voor verschillende diensten op verschillende platformen en kanalen aanwezig. Om dit efficiënt te beheren en te monitoren wordt nu volledig ingestapt in het groepstraject OBI4wan van het Socialemediaburo.

Met de toepassing OBI4wan is het mogelijk om alle verschillende sociale media te bundelen in een toepassing. Binnen het programma kan ook meteen worden gereageerd op berichten of gedeeld op andere pagina’s of sociale media. Er kunnen ook zoekopdrachten uitgevoerd worden aan de hand van kernwoorden en geantwoord worden op vragen van burgers.

De toepassing wordt sinds maart 2018 gebruikt door de informatiedienst en de citymarketeer. Binnenkort wordt dit dus ook uitgebreid naar de andere diensten. Hiervoor zal een opleiding georganiseerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string crgk1D to the field below: