Help jij de eindejaarsperiode sfeervol en gezellig te maken?

Comments (0) actualiteit

Alle Bredenaars kunnen opnieuw deelnemen aan de actie eindejaarsverlichting. Per wijk wordt door een jury een rangschikking opgemaakt met hoofdprijzen voor de drie besten. Tijdens de periode van 22 december 2018 tot 31 december 2018 (tussen 17u en 22u) beoordeelt een jury de aangebrachte verlichting. De prijsuitreiking gaat door op zaterdag 5 januari 2019 tijdens de Nieuwjaarsdrink op het Duinenplein. Wie wil deelnemen stuurt dit inschrijvingsformulier vóór vrijdag 7 december 2018 naar: Gemeentebestuur Bredene, Informatiedienst, Centrumplein 1, 8450 Bredene of je neemt deel via het digitale inschrijvingsformulier op www.bredene.be of via email: eindejaarsverlichting@bredene.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string clXH7W to the field below: