Binnenkort selfieframe in Bredene

Comments (0) actualiteit

Westtoer zal binnenkort een “selfieframe” plaatsen in Bredene. Door langsheen de kust permanente selfieframes te plaatsen, wil Westtoer op een speelse manier bepaalde mooie plekken in de kijker plaatsen. Bedoeling is dat bezoekers in het frame staan voor een foto en hun selfies achteraf ook online posten. Elk frame wordt bovendien gelinkt aan een bekende persoon die een band heeft met de kust en de kustgemeente in kwestie. Voor Bredene wordt dit de standup comedian Piv Huvluv.
Het frame in Bredene zal worden geplaatst ter hoogte van de bunker spoorwegbatterij E690 in de duinen nabij strandpost 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string PMOiCT to the field below: