Op zoek naar een comfortabele serviceflat?

Comments (0) actualiteit

In Serviceflatcomplex Duinenzichterf te Bredene vindt u functionele en moderne flatjes met één slaapkamer. Het complex heeft ook tal van extra troeven zoals een mooie gemeenschappelijke tuin, een fitnessruimte, een ontmoetingszaal met cafetaria, een wasserette, fietsberging, ruime lift, zithoekjes, wekelijkse zitdag van een maatschappelijk werker, enz. Serviceflatcomplex Duinenzichterf is gelegen in een zijstraat van de Breeweg en wordt uitgebaat door het OCMW-bestuur.

Interesse? Neem vrijblijvende contact op voor extra informatie via het Sociaal Huis Bredene – 059 33 97 70 – info@ocmwbredene.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 820POz to the field below: