Neutraal Bredene, het verhaal gaat verder

Comments (0) actualiteit

Zoals de campagneaffiche van de lijsttrekker duidelijk maakte, was het voor Neutraal Bredene, een Mission Impossible. Als Neutraal Bredene waren we er zeker van dat het zeer moeilijk ging zijn. We hebben tijdens de campagne ook nooit gezegd dat we de meerderheid gingen breken, een kartel heeft dat in een persbericht in november 2017 wel gezegd,…
Als kleine burgerpartij wisten we op voorhand dat we een handicap hadden van ruim 40 %. Neutraal is er voor blijven gaan met een mooi verhaal. Neutraal is zeer tevreden met het behaalde resultaat 3,6 % als kleine partij die voor het eerst opkomt in een verkiezing is deze 3,6 % een heel goed resultaat. De 3,6 % is er bij een andere partij af gegaan, een signaal van de kiezer.
Het verhaal van Neutraal Bredene, Mission Impossible Bredene stopt niet. Integendeel, Neutraal Bredene (die trouwens een politieke vzw is) gaat verder en begint vandaag aan de campagne voor 2024.
De voorbije week lanceerden we het initiatief “Jong Neutraal”. “Jong Neutraal “ is er voor jongeren die zich in de gemeentepolitiek willen engageren en mee willen werken om van Bredene een mooi verhaal te maken. Ondertussen heeft Jong Neutraal reeds de eerste leden.
Neutraal Bredene zal de komende zes jaar hun programma punten duidelijker in de verf zetten en buiten de gemeenteraad toch dingen proberen te realiseren.
Neutraal Bredene zal een schaduwgemeentebestuur samenstellen en stevig oppositie voeren buiten de gemeenteraad.
We gaan niet miauwen maar daadwerkelijk onze doelstellingen verwezenlijken.

Een zeer enthousiast Neutraal Bredene Team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string Q6WaeU to the field below: