Halloweentocht in Bredene start aan het Duinenplein

Comments (0) actualiteit

Op woensdag 31 oktober 2018 gaan we weer griezelen in Bredene. Geniet van een rustige avondwandeling of, als je nergens bang van bent, ga dan helemaal los op onze heavy way!

Laat je in het auditorium verrassen door de straffe stoten van mentalist Stefan Paridaen (doorlopend voorstellingen), ontmoet griezels en vreemde wezens en ga een kijkje nemen in onze ‘Nightmare Cinema’.

Durf jij het aan om met ons mee te komen griezelen? Het evenement start dit jaar aan het Duinenplein vanaf 18u. Het einde is voorzien aan het MEC Staf Versluys waar verschillende handelaars en jeugdverenigingen de handen in elkaar slaan om er een gezellig Halloweendorp van te maken met tal van lekkernijen. Een pendeltreintje brengt je heen en weer tussen het MEC Staf Versluys en het Duinenplein, waar je tot 20u30 kunt starten met de Halloweentocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string jboAnS to the field below: