Foute Fuif editie 2018

Comments (0) actualiteit

Dit jaar vindt in het MEC Staf Versluys de 12de editie van de “Foute Fuif” voor het goede doel plaats. De ondertussen legendarisch geworden fuif gaat dit jaar door op zaterdag 3 november 2018 en dit vanaf 21.00 uur. Special guest-DJ is Sven Ornelis.
De fuif ontstand 12 jaar geleden vanuit het gemeente- en OCMW-personeel met als doel fondsen te werven voor het goede doel.

Tickets :
Tickets zijn verkrijgbaar in het MEC Staf Versluys, het gemeentehuis, het sociaal huis en de bibliotheek. Wie fout gekleed is, komt er in voor 10,00 euro. Wie minder fout gekleed is betaald 12.00 euro in vorverkoop. Aan de deur kosten de kaarten 15.00 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string dl8vDs to the field below: