Eindejaarsversiering 2018-2019

Comments (0) actualiteit

Tijdens het eindejaar 2017-2018 werd er heel wat extra eindejaarsversiering voorzien om onze gemeente een warme uitstraling te geven. Bedoeling is deze trend ook dit jaar verder te zetten. Daarom werd aan de firma Flux bvba uit Zedelgem de opdracht gegund om naast de bestaande nog extra versiering te voorzien (incl. plaatsing, onderhoud, wegname en stockage voor een periode van 3 jaar) voor een bedrag van 43.817,61 EUR (incl. btw). Zo worden er nieuwe paalmotieven en nieuwe kunstkerstbomen voorzien op verschillende locaties in de gemeente. Het Duinenplein wordt opgesmukt met een groot stemmig fotokader “Winter in Bredene” en aan de invalswegen wordt een tekstpaneel “Bredene” van 6 meter geplaatst. Dit uiteraard alles badend in een gezellige kerstsfeer.


Winnaars editie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string tyWyXr to the field below: