Dag van de Kinderbegeleider 12 oktober 2018

Comments (0) actualiteit

Dag van de Kinderbegeleider: Bredene zet zijn kinderbegeleiders in de bloemetjes !

Op 12 oktober 2018 is het Dag van de Kinderbegeleider. Ook de dienst kinderopvang wil 12 oktober niet zomaar laten voorbijgaan. Als dank voor hun dagelijkse en enthousiaste inzet worden de kinderbegeleiders verwend met een etentje en een fijne attentie.

Dagelijks zetten 23 kinderbegeleiders in de gezinsopvang en 16 kinderbegeleiders in de groepsopvang zich in en realiseren hiermee opvang voor meer dan 1000 kinderen tussen 0 en 12 jaar. Bijna dagelijks doen 784 ouders in onze gemeente beroep op de kinderopvang.

De kinderbegeleiders maken van de kinderopvang een fijne en warme plek waar elk kind zich goed voelt. Kinderbegeleiders verzinnen activiteiten, geven speelimpulsen, verzorgen, luisteren, zingen liedjes, maken tussendoortjes klaar, spelen, ruimen op, vertellen verhalen, troosten, vergaderen, regelen de administratie en gaan op vorming.

Meer info? Neem contact op met:
Huis van het Kind Bredene, Duinenstraat 10 6 -8450 Bredene, 059/ 33 97 70 of huisvanhetkind@bredene.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string lcAAQG to the field below: