Buren bij Kunstenaars

Comments (0) actualiteit

Ook in 2018 is er een nieuwe editie van Buren bij kunstenaars!

Op vrijdag 19 oktober 2018, zaterdag 20 oktober 2018 en zondag 21 oktober 2018 zetten kunstenaars in heel West-Vlaanderen de deuren van hun ateliers open voor het grote publiek. Zorg dat je dit bruisend weekend vol beeldende kunst zeker niet mist!

Dit jaar nemen er meer dan 2700 kunstenaars deel aan het open atelierweekend! Ontdek alle deelnemende kunstenaars hier.

Buren bij kunstenaars is er voor amateurs en professionelen, vanuit om het even welke discipline uit de beeldende kunsten (tekenkunst, schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie, kunstambachten, mixed media…). Voor iedereen dus met een passie voor beeldende kunst.

Voor alle deelnemende kunstenaars uit Bredene klik hier.

Art From Love – Sue Ball – Luc Bonte – Dagmar De Bever – Marga De Bie – Pauletee Deaegeher – Fotoclub Objectiev – Fred Maës – Janimali – Eric Leon – Patrick Rammont – Sabrina Roose – Jeannine Rosseel – Hilda Warmoeskerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string Kr9IMT to the field below: