World Cleanup Day

Comments (0) actualiteit

World Cleanup Day op zaterdag 15 september wordt een ongekend evenement waarin alle burgers, verenigingen en sectoren van maar liefst 150 landen worden opgeroepen om deel te nemen aan 1 grote planetaire opruimactie. Niet enkel wil men hiermee afval uit de omgeving verwijderen maar het bewustzijn rond de zwerfvuilproblematiek en de plastic soep verhogen.

Proper Strand Lopers is een burgerinitiatief die 2 jaren geleden werd opgericht en geldt in België als het grootste netwerk van vrijwilligers die opruimen en het meest actief zijn aan de kust. Op 15 september willen ze de ganse kuststrook opruimen door op 11 plaatsen een startplaats te voorzien met opruimmateriaal.

Ook in Bredene is er een opruimactie: er wordt gestart aan de Vosseslag (De Haan) om 14 uur. De aankomst van de tocht is voorzien omstreeks 17u-17u30 te hoogte van de surfclub Twins.

https://www.facebook.com/events/452798565207841/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string XPhraw to the field below: