Verkeersactie in Politiezone Bredene/De Haan

Comments (0) actualiteit

In de nacht van Zaterdag 22 september 2018 op zondag 23 september 2018 heeft een team van de politiezone Bredene/De Haan enkele verkeerscontroleacties gehouden. De controles vonden plaats in De Haan op de Nieuwe Steenweg en in Bredene op de Prinses Elisabethlaan en de Brugsesteenweg.

Er werden 20 voertuigen onmiddellijk geïntercepteerd wegens te hoge snelheid. Een bestuurder had te diep in het glas gekeken en legde een positieve ademtest af. Hij kreeg 6 uur rijverbod. Een andere bestuurder reed onder invloed van drugs en zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

Verder werden ook 4 processen-verbaal van waarschuwing uitgeschreven en was er ook een gerechtelijke arrestatie van een persoon die in het bezit van een hoeveelheid drugs en een grote som cash geld werd aangetroffen. De man had ook zijn probatievoorwaarden geschonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string wWg41q to the field below: