Huisdiersticker vanaf heden verkrijgbaar in het gemeentehuis en MEC Staf Versluys

Comments (0) actualiteit, featured

Bij brand worden de huisdieren gemakkelijk over het hoofd gezien. De brandweer kan namelijk niet weten of er in je huis ook een kat, hond of andere dieren wonen.

Maar daar komt nu verandering in, want dankzij de huisdiersticker zijn je huisdieren veiliger tijdens een brand. Deze huisdiersticker is vanaf vandaag te verkrijgen aan het onthaal van het Bredens gemeentehuis en het MEC Staf Versluys.

Je huisdieren maken eveneens deel uit van je gezin. Dus moeten ze eveneens bescherming genieten. Daarom kan je vanaf vandaag gratis huisdierstickers ophalen in het gemeentehuis en die kunnen het leven van je huisdier redden. De stickers moeten de brandweer op de hoogte brengen van de aanwezigheid van je huisdieren. Wanneer het bijvoorbeeld brandt in je huis, kunnen ze op de sticker aflezen of er nog huisdieren in het huis zijn en kunnen ze deze nog proberen te redden. Op de sticker kan je aanduiden welke huisdieren je hebt en hoeveel van elke soort. Er is plaats voor honden, katten, knaagdieren en vogels op de sticker. Wie exotischere huisdieren heeft, kan deze aangeven bij ‘overige’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 20UMoi to the field below: