Westelijke toegangsweg Grasduinen

Comments (1) actualiteit

Sinds eind juni 2011 wordt recreatiedomein Grasduinen officieel uitgebaat door het gemeentebestuur. Eén van de opdrachten is om er voor te zorgen dat dit domein goed toegankelijk wordt voor bezoekers, een opdracht die we al enkele jaren juridisch voorbereiden.

Na lange onderhandelingen is een doorbraak bereikt in het kader van de aanleg van de hoofdtoegang tot het domein. Nadat eerder reeds zakelijke rechten waren verworven op twee andere percelen grond, werd nu ook een overeenkomst bereikt over het laatste perceel dat nog nodig is om de hoofdtoegang aan te kunnen leggen. De gemeenteraad heeft de gemaakte afspraken met de eigenaar nu formeel gehonoreerd en het licht op groen gezet voor de aankoop van het laatste stuk grond.

De hoofdtoegang of westelijke ontsluitingsweg zal worden voorzien tussen de Duinenstraat, tussen de woningen met huisnummers 144 en 152 en het uiterst westelijke punt van het recreatiedomein. Het gemeentebestuur zal deze gronden aanleggen als openbare weg (asfalt), in beide rijrichtingen toegankelijk. De weg zal kunnen worden gebruikt door gemotoriseerd verkeer, maar evenzeer door voetgangers en fietsers. Op het einde van de westelijke ontsluitingsweg wordt een parking aangelegd.

One Response to Westelijke toegangsweg Grasduinen

  1. Claus arthur schreef:

    Een goede beslissing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string aAfERL to the field below: