Noodknop DECT-toestellen WZC

Comments (1) actualiteit

Binnenkort zullen de DECT-telefoontoestellen die worden gebruikt binnen het WZC Jacky Maes worden uitgebreid met een snelle en simpele noodoproepfunctie. DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications en is een standaard voor digitale draadloze telefoons bedoeld voor thuis- of kantoorgebruik.
Door de noodknop te activeren wordt het binnenkort mogelijk om snel en discreet een melding te versturen naar andere DECT-gebruikers dat er zich een noodsituatie aan het voordoen is. Dit kan gaan over een medisch noodgeval, maar bijvoorbeeld ook over agressie door een bewoner of verdachte activiteiten die worden gesignaleerd.
De bedoeling zou zijn om de toestellen te reprogrammeren en gebruik te maken van een vooralsnog niet gebruikte knop aan de rechterkant van het toestel. Bij het indrukken van de gedefinieerde ‘noodtoets’ op het DECT-toestel zal een tekstbericht gestuurd worden naar andere gebruikers met een vermelding dat de noodknop werd geactiveerd en door wie dit gebeurde. Tegelijkertijd zullen automatisch ook telefonische oproepen worden verricht naar andere DECT-toestellen.

One Response to Noodknop DECT-toestellen WZC

  1. Deboelpaep schreef:

    Good

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 3PzSut to the field below: