“Marcellekes” voor medewerkers Dienstenbedrijf BOD

Comments (0) actualiteit

De voorbije weken was het met de zuiderse temperaturen puffen en zweten geblazen. Dit geldt des te meer voor iedereen die fysieke arbeid moet verrichten. Ook voor de medewerkers van BOD zijn het momenteel “warme tijden” en al zeker voor de strijksters in het strijkatelier. Dienstenbedrijf BOD besteedt heel wat aandacht aan het welzijn van zijn personeel. Daarom kregen alle medewerkers de voorbije dagen, bovenop hun gewone beroepskledij, “Marcellekes” die het poetsen en het strijken in deze hete temperaturen iets draaglijker moet maken. Anderzijds wordt ook gevraagd aan de klanten om hun poetshulp een drankje aan te bieden en de zwaardere huishoudelijke taken uit te stellen tot koelere dagen.

De mouwloze T-shirts werden geleverd door de firma JES-Sports uit Bredene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string TEN1UX to the field below: