Link New Horizon en boekhouding

Comments (0) actualiteit

Het vast bureau zal de OCMW-raad voorstellen om de aankoop en installatie goed te keuren van een extra softwaremodule bij de firma Cevi uit Gent. Door deze softwaremodule zou er directe gegevensuitwisseling mogelijk worden tussen het softwarepakket New Horizon van Cevi zelf en de boekhoudsoftware Foxtrot van Cipal Schaubroeck.
De toepassing New Horizon sociale dienst ondersteunt de maatschappelijk werkers en administratieve medewerkers in hun dagelijkse samenwerking voor een efficiënte en geïntegreerde begeleiding van de cliënten. Via dit softwarepakket worden de sociale dossiers opgebouwd en de gegevens beheerd. De geplande nieuwe softwarelink tussen New Horizon en Foxtrot laat toe de betalingen die voortvloeien uit de beslissingen van het Bijzonder Comité Sociale Dienst binnen de boekhouding uit te voeren. Het betekent een automatisatie van de gegevensstroom van de software New Horizon naar de boekhouding Foxtrot zodat betalingen betreft leefloon, steun,… worden klaargezet binnen de boekhouding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string yUcvA4 to the field below: