Grote Prijs Kerlinga

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 11 augustus 2018 was er bij de petanqueclub Kerlinga de Grote prijs Kerlinga, een triplette over vier ronde. 23 ploegen (69 deelnemers) gingen voor de winst. Er werden 2 ronden in de voormiddag gespeeld en 2 ronden in de namiddag. Robert, Ludovic en Kelly wonnen de wedstrijd met 52 punten voor en 16 punten tegen. Chantal, Nathalie en Nathalie werden tweede met 52 punten voor en 41 punten tegen. Het podium werd vervolledigd door Danny, Lucien en Freddy , zij wonnen drie van de vier ronden en behaalden 50 voor en 29 punten tegen.

De volledige uitslag vind je hier : GrotePrijsKerlinga

De bekers werden geschonken door Moeder Lambik, De nieuwe uitbaters van Krugerhof, Anthony en Kelly en Traiteur Benny.

Meer foto’s op de facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier voor deze fotoreportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 147MDb to the field below: