Drinkwater­toestellen WZC en sociaal huis

Comments (0) actualiteit

Het vast bureau wil binnenkort de gehuurde waterkoelers in het WZC Jacky Maes en het sociaal huis vervangen door vaste drinkwatertoestellen. Dergelijke vaste toestellen worden ook gebruikt in diverse gemeentelijke gebouwen.
De aankoopp en installatie van vaste drinkwatertoestellen is een kostenbesparend en milieuvriendelijker systeem. Deze toestellen worden aangesloten op het leidingwater voor gekoeld plat water en spuitwater. Door microfiltratie verwijdert dit systeem de laatste onzuiverheden uit het leidingwater. Het resultaat is water vrij van chloor- en metaalsmaak. Er zijn ook praktische voordelen aan verbonden, want de watervoorraad dient niet te worden gestockeerd en raakt niet uitgeput.
Er zal nu eerstkomend een prijsvraag worden opgemaakt voor de aankoop van de nieuwe drinkwatertoestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string DVmij1 to the field below: