Derde wedstrijd clukkampioenschap petanque Kerlinga

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 4 augustus 2018 werd bij de Bredense petanqueclub Kerlinga de derde wedstrijd gespeeld voor het eigen clubkampioenschap waarbij de beslissende wedstrijd en de bekendmaking gebeurd op zaterdag 25 augustus 2018 met groot feest in het MEC Staf Versluys.
Deze wedstrijd over vier ronden werd gespeeld onder een heerlijke zomerzon. 70 leden hadden zich voor deze wedstrijd ingeschreven. Brenden Reynaert won de wedstrijd met 52 punten voor en 23 punten tegen. Marc Neyt werd tweede met 52 punten voor en 28 tegen en Sofie Hulpia vervolledigt het podium met 52 punten voor en 29 punten tegen. Ook Ludovic Baton en Rita Van Belle wonnen de vier ronden maar had enkele tegenpunten meer.
De bekers werden geschonken door Kevin van het Bredense Café De Chalet.

De volledige uitslag vind je hier : UitslagDerdeWedstrijd

Meer foto’s op de facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier voor deze foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string QzBswv to the field below: