De stemcheck van Neutraal Bredene

Comments (0) actualiteit

Het Nieuwsblad en De Standaard organiseerden samen een Stemcheck. In deze Stemcheck werden de lezers van beide kranten geconfronteerd met 25 stellingen die men kon beantwoorden met eens of oneens waarna ze de resultaat kregen van welke partij in hun gemeente hun antwoorden het best overeen kwamen, tevens ook de antwoorden van de partijen die in hun gemeente deelnemen aan de komende verkiezingen. Helaas hebben de organisatoren van deze Stemcheck het nagelaten om (al dan niet bewust) partijen niet op de hoogte brengen en die dus niet vermeld worden in de Stemcheck. In Bredene werd Neutraal Bredene vergeten. Vanuit het Politiek Platform Vooruit, een overkoepelende organisatie voor alle burgerpartijen die opkomen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen, is te horen dat de burgerpartijen nergens werden geïnformeerd. Maar van her en der zij er ook gemeenten waar nationale partijen  niet werden gecontacteerd.

Neutraal Bredene had al via een mail aan Het Nieuwsblad gereageerd. Het Politiek Platform Vooruit gaat dat nu ook doen in naam van alle burgerpartijen. Neutraal Bredene blijft niet bij de pakken zitten en heeft de 25 stellingen gekopieerd en er het Neutraal standpunt bij vermeld. Je vindt de standpunten en de antwoorden hier : Stemcheck

Om het te vervolledigen vind je hier de antwoorden van de partijen die door de organisatoren van de Stemcheck werden gecontacteerd :Stemcheck Partijen Bredene . Bij deze lijst ook nog eens de antwoorden van Neutraal Bredene, zodat je kan vergelijken…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 8fQsuH to the field below: