Zomercampagne : Mooimakers

Comments (1) actualiteit

Mooimakers lanceert een nieuwe zomercampagne om mensen aan te moedigen om geen afval op de grond te gooien. Met de nieuwe campagne wil Mooimakers in de verf zetten dat elk plekje in Vlaanderen wel voor iemand belangrijk is en dus een nette uitstraling verdient.
Mooimakers stelt hiervoor krijtposters en krijtjes ter beschikking om op te hangen in openbare gebouwen of andere plaatsen in het straatbeeld.
Inwoners die zelf een dergelijke poster met krijt willen ophangen, kunnen deze afhalen in de milieudienst.

One Response to Zomercampagne : Mooimakers

  1. De Caluwé Hector schreef:

    Heel jammer dat de paarden die de Koerslaan passeren dit niet kunnen lezen, want die laten heel veel vuil achter. En ja zou de BURGEMEESTER met zijn goeie helpers dit kunnen lezen en misschien een oplossing voor die dieren kunnen bezorgen aan de rijders er op. Wie weet … komt er een oplossing voor nieuw asfalt komt??????? met grote dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string uJ8HWe to the field below: