Zomeravonden in Les Colombiers van start.

Comments (0) actualiteit

Donderdagavond 12 juli 2018 was er de eerste muzikale zomeravond in de mooie tuin van Les Colombiers aan de Zegelaan 18 te Bredene. Zoals steeds was gezelligheid troef en waren er verschillende personen die gereserveerd hadden voor de alom bekende Les Colombiers tafelgrill menu. Gezellig BBQ met vrienden en genieten van Little WIng met swingende funky Bleus.
Volgende zomeravond is gepland op donderdag 26 juli 2018 met Blue Dawn, zij brengen pop en rock covers. OOk dan is er gelegenheid om met vrienden en familie gezellig te tafelen en te grillen. Gelieve wel op voorhand in te schrijven via 059/33.00.34 (20,00 euro P/P)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string ZZfvNw to the field below: