Vrouwen bezetten de petanquebaan.

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 28 juli 2018 werden de petanquebanen van Kerlinga bezet door de vrouwen. Het was namelijk de vrouwenwedstrijd. Terwijl de vrouwen met aan het petanque waren speelden de mannen in de kantine een partijtje kaarten. De deelnemende mannen kregen een kleine attentie, douche gel en stressballetjes van de Rode Duivels. De vrouwenwedstrijd met 24 deelnemende dames werd over drie ronden gespeeld. Linda won de wedstrijd met 39 punten voor en 17 punten tegen voor Renée met 39 punten voor en 21 tegen en Marie-France vervolledigd het podium met 39 punten voor en 22 punten tegen. De bekers werden geschonken door voetbalploeg FC Velzeke.
Bekijk hier de volledige uitslag : VrouwenwedstrijdUitslag

Meer foto’s van deze wedstrijd vind je op de facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier voor deze foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string iLWIKk to the field below: