Place du Tertre

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 14 juli 2018 was er de jaarlijkse Place du Tertre op het Duinenplein. Place du Tertre is een organisatie van Arte4 en brengt kunstenaars, zowel plaatselijk als buiten Bredene samen. Tijdens Place du Tertre kunnen de kunstenaars hunkunstwerken tonen aan een ruim publiek en kunnen de bezoekers ook de kunstenaars aan het werk zien. De zon was van de partij en er was een gezellige drukte. De organisatie liet wel weten dat er iets minder kunstenaars waren dan vorige editie en dit had niets te maken met de organisatie maar met parkeerperikelen. Een probleem dat er is als er veel zaken op het zelfde moment worden georganiseerd.

Meer foto’s van Place du Tertre vind je op de facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier voor deze reportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string r6qiuA to the field below: