Petanquewedstrijd op een door zon overgoten petanquebaan.

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 7 juli 2018 vond bij de Bredense petenaqueclub Kerlinga de tweede wedstrijd plaats voor het clubkampioenschap. Een wedstrijd die gespeeld werd over vier ronden. 69 spelers namen deel aan deze wedstrijd die om 10.00 uur begon. De zon was de ganse wedstrijd van de partij wat voor verschillende spelers toch een tikkeltje te warm was.
Slechts zes spelers wonnen de 4 ronden. Jean-Luc Francois won de wedstrijd met 52 punten voor en 22 punten tegen. Freddy Van Dyck werd tweede met 52 punten voor en ook 22 tegen. Danny De Scheirdere werd derde met 52 punten voor en 26 punten tegen.
Ook deze drie spelers wonnen de 4 ronden : Patrick van der Meulen met 52 punten voor en 27 punten tegen, Mario Moreels met 52 punten voor en 30 tegen en Laurent Blondelle met 52 punten voor en 35 tegen.
Nog een opmerking voor de spelers: willen jullie in de toekomst samen nakijken of de wedstrijd kaarten goed werden ingevuld, dit bespaart de organisatoren veel werk.
De bekers voor deze wedstrijd werden geschonken door de clubleden Remi en Jeannine. Na de wedstrijd was er nog de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk maaltijd : Kalkoenhammetje met kroketjes.

Hierbij de volledige uitslag van deze wedstrijd : uitslagTweedeWedstrijd

Meer foto’s vind je op de facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier voor deze reportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string AX5Spc to the field below: