Nieuwe gegidste wandelingen met Seaweedchef

Comments (0) actualiteit

In 2018 biedt de dienst toerisme enkele nieuwe gegidste wandelingen aan met Seaweedchef Donald Deschagt van restaurant Le Homard et La Moule. De eerste wandeling die plaatsvond op 9 juni 2018 was alvast een schot in de roos! Dagelijks plukt hij zeewier op de golfbrekers of in de Spuikom om te gebruiken in zijn gintonics, huisgemaakt algenbrood, zeewierboter, visgerechten en zelfs pralines. In de duinen plukt hij dan weer verse kruiden die verwerkt worden in pesto of in visbereidingen.
Wilt u meer te weten komen over wat u zo al zelf kunt plukken en welke gerechtjes u hiermee kan klaarmaken, schrijf u dan zeker in voor één van de zeewier- en kruidenwandelingen met degustatie.

We vertrekken telkens aan het MEC Staf Versluys.
• Zaterdag 14 juli 2018 om 14.00 uur
• Zaterdag 18 augustus 2018 om 14.00 uur
• Zaterdag 15 september om 14.00 uur
Inschrijving en betaling (10 EUR) aan de balie van het MEC Staf Versluys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string O9pnz1 to the field below: