Nieuw kapsalon in Bredene.

Comments (1) actualiteit

Virginie Duffield rijdt in Bredene al een hele poos rond als kapster aan huis. Virginie had een uitgebreid cliënteel en was bij de klanten graag gezien. Maar als mama van twee flinke opgroeiende dochters was het soms moeilijk om het werk van full-time kapster aan huis te combineren met de taken als mama. In samenspraak met haar vriend Kenny De Bruycker (Partyshock) werd beslist om de garage van hun woning aan de Rode-Kruisstraat 10 te Bredene om te bouwen tot een Kapsalon.

Lees verder onder de foto’s

In mei 2018 opende het kapsalon de deuren en was het alvast heel druk met om alle communicanten van een leuke haarsnit te voorzien. Virginie heeft nu tijd vrijgemaakt om ook als mama op te treden. Maandag en dinsdag blijft Virginie kapster aan huis (de kinderen zijn dan op school), woensdag fulltime mama en op donderdag, vrijdag en zaterdagvoormiddag het kapsalon. Specialiteit van Virginie is alles wat met kleurbehandeling te maken heeft en snit. Dus als je bij je nieuwe snit ook een ander kleurtje wil zal Virginie u kunnen adviseren welke kleur er het beste jouw zal passen. Virginie werkt zowel als kapster aan huis als in het kapsalon enkel op afspraak.

Lees verder onder de foto’s

Je kan een afspraak maken via 0475/26.47.26 of via de facebookpagina Kapsalon Virginie.

(Virginie is kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen en staat op de 10de plaats van de lijst Neutraal Bredene.)

One Response to Nieuw kapsalon in Bredene.

  1. Schepe Kristien Vanmullem schreef:

    Veel succes Virginie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string QCtRD7 to the field below: