Kevin en Lucien beste petanqueduo.

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 30 juni 2018 was er bij de petanqueclub Kerlinga een wedstrijd “Doublet”, duo die het tegen elkaar opnemen. 29 duo’s namen deel en speelde in een heerlijk zonnetje drie ronden. Na drie ronden waren er vier duo’s die de drie ronden hadden gewonnen. Tarkan – Jean-Luc met 39 punten voor en 4 tegen, Kevin – Lucien met 39 punten voor en 5 tegen, Jose – Anthony met 39 punten voor en 22 tegen en Herman – Rita met 39 punten voor en 28 tegen.
De twee beste duo’s speelden de finaleronden. Tarkan en Jean-Luc tegen Kevin en Lucien. Danny was de scheidsrechter en moest de finale in goede banen leiden. de finale ging gelijk op, beide teams gaven geen duimbreed toe. Uiteindelijk trokken Kevin en Lucien aan het langste eind en wonnen de wedstrijd met het kleinste verschil, hetwerd 13 tegen 12.
De bekers voor deze wedstrijd werden geschonken door Taverne De Puinhoop en Café Monaco. Het winnende duo ontving nog een goed gevulde biermand geschonken door bierhandel Opstaele. Werner van De Puinhoop had voor de beide duo’s nog extra prijsje, ook een duo net name een flesje Dunekeuns en een flesje Dronkenput. Alle spelers kregen ook 2 flessen wijn als naturaprijs.

Meer foto’s van deze wedstrijd vind je op de facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier voor deze fotoreportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string WTWFfs to the field below: