Handelszaken verdelen gratis hebruikbare tassen

Comments (1) actualiteit

Het gemeentebestuur moedigt inwoners de komende maanden aan om de herbruikbare draagtas te gebruiken. Om dit te stimuleren worden 5.000 tassen verdeeld door de Bredense handelaars. Deze sensibiliseringscampagne kadert helemaal in de strijd tegen plastic.

Via de campagne wil Bredene de inwoners herinneren om de herbruikbare tas niet te vergeten en deze mee naar de winkel te nemen. Niet iedereen is echter al in het bezit van een handige, degelijke herbruikbare tas. Hoewel handelaars al heel wat inspanningen leveren om het gebruik van wegwerpzakken tegen te gaan wil het gemeentebestuur hen nog een extra duwtje in de rug geven. Daarom verdeelt het gemeentebestuur 5.000 tassen in jute. De zakken zijn nuttig voor kleine aankopen en worden aan de inwoners verdeeld via een netwerk van lokale handelaars die men kan herkennen aan de affiche aan de etalage. Bij aankoop vanaf een bepaald bedrag (de handelaar mag zelf dit bedrag kiezen) ontvangt men de unieke herbruikbare tas.

One Response to Handelszaken verdelen gratis hebruikbare tassen

  1. schepens schreef:

    5000 tassen nu verdelen (+/- 17000 inwoners)? hoeveel Bredenaars zullen zo een tas krijgen? Het is vakantie en al de tassen zullen naar de toeristen gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string kAhIQ9 to the field below: