Samenwerking EasyPrint

Comments (0) actualiteit

Het gemeentebestuur doet voortaan beroep op EasyPrint, een dienst die postverwerkingsbedrijf EasyPost sinds kort aanbiedt. Medewerkers van gemeentelijke diensten zullen hierdoor aanslagbiljetten tweede verblijven, aangifteformulieren economische bedrijvigheid/uithangborden en attesten kinderopvang van meer dan 500 exemplaren digitaal kunnen doorsturen naar EasyPrint. Zij verzorgen dan het afdrukken, onder omslag steken en versturen van de documenten. Het hele proces verloopt “in-line”. Dit betekent dat medewerkers van EasyPrint geen toegang zullen hebben tot de inhoud van de documenten. De samenwerking zal zowel een besparing in tijd als in kosten opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string dQiuvN to the field below: