Met hoeden op de petanquebaan

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 12 mei 2018was er bij de petanqueclub Kerlinga een wedstrijd die gespeeld werd met een hoed. Iedere speler moest een hoed dragen voor de wedstrijd. Sommige hadden er een mooie creatie van gemaakt, deze site gaf immers de trofee voor mooiste hoed. De trofee ging voor de tweede maal naar Danny Driessens voor zijn hoed.

Lees verder onder de foto

De wedstrijd zelf werd gespeeld over drie ronden en begon om 14.00 uur. 42 spelers hadden zich ingeschreven voor deze wedstrijd. Na drie ronden had Lucien Van Bellegem 39 punten voor en 2 tegen, Robert Baton werd tweede met 39 punten voor en 9 tegen en Jean-Pierre Verhoest werd derde met 39 punten voor en 9 tegen.

Lees verder onder de foto

De bekers voor de wedstrijd werden geschonken door Frituur Alske en Pizzaria Tarallucci.

De petanquedag werd afgesloten met een goulash maaltijd.

De foto’s van deze wedstrijd zijn terug te vinden op de facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier voor deze fotoreportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string KQDpPM to the field below: