Gemixt petanque

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 19 mei 2018 was er bij de Bredense petanqueclub Kerlinga een mixtewedstrijd. Hierbij is de samenstelling van de ploeg belangrijk. De tripletten moet worden samengesteld door 2 mannen en 1 vrouw of door 2 vrouwen en 1 man. Er namen 16 gemixte tripletten deel aan deze wedstrijd die werd gespeeld over drie ronden. Het winnende triplet van elke samenstelling viel in de prijzen en mocht de beker in de hoogte steken, bekers die geschonken werden Arlette en Floris en Advanced Computer uit de Kapelstraat.
De winnende ploeg met 2 mannen en 1 vrouw werd : Lucien, Chantal en Patrick met 39 punten voor en 5 punten tegen. De winnende ploeg met 2 vrouwen en 1 man werd : Katty, Serge en Danielle met 37 punten voor en 17 punten tegen. Alle spelers ontvingen nog een nuttige natura prijs.

Meer foto’s op de facebookpagina van Bredene-Breed, Klik hier voor deze foto’s.

Foto’s : Erik Steyaert, Petanqueclub Kerlinga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string Tfe9jO to the field below: