Reuze vaderdag ontbijt.

Comments (0) actualiteit

Zondag 10 juni 2018 organiseert De Puinhoop, Duinenstraat 323te Bredene hun jaarlijks een reuze vaderdag ontbijt en dit ism Orde van de Dunekeuns. Zoals steeds bij dit jaarlijkse vaderdagontbijt is er een ruime keuze tussen verschillende soorten brood, boterkoeken, pistolets, croissants, charcuterie, kazen, beleg,… Uiteraard mag spek met eieren niet ontbreken en start het ontbijt met bubbels. Op het einde ontvingen alle papa’s nog een geschenkje.

Je kan genieten voor slechts 15,00 euro, en dit vanaf 9.30 uur en tot 12.30 uur. Vooraf inschrijven is nuttig via 059/32.15.97 of 0475.58.35.08.

vaderdagontbijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string hyFvch to the field below: